Alle nieuws

VriendenLoterij verrast sv BVCB met een extra bonus

06-08-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij sv BVCB met 161 loten!

De VriendenLoterij ondersteunt sportclubs in Nederland. Per verkocht lot gaat 50% van de opbrengst van een VriendenLot, zijnde € 92,25 per jaar naar de sportclub.In samenwerking met Total Sport Partner, die VriendenLoterij helpt bij activeren van sportclubs, heeft sv BVCB in de afgelopen weken 3 belavonden georganiseerd met als doel de verkoop van loten van VriendenLoterij. Deze avonden hebben geresulteerd in een verkoopaantal van 161 loten voor sv BVCB, hetgeen bij deelname per jaar al snel een jaarlijkse inkomsten realiseert van ruim € 14.800,-!

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor sportvereniging BVCB uit Bergschenhoek. De club is de succesvolste deelnemer aan de VriendenLoterij Belmaanden in maart en ontvangt een cheque van 4.000 euro.

Ronald Helder, bestuurslid sv BVCB: “Geweldig dat we dit bedrag hebben gewonnen! Het 1e, 2e en 3e elftal hebben we drie avonden bij elkaar laten komen om te bellen. Iedereen belde mee, ook de trainers en leiders. We sparen met de club voor duurzame energie. Met dit geld gaan we daarom nieuwe cv-ketels aanschaffen. Dan kunnen de teams op een duurzame manier douchen. De inkomsten via de VriendenLoterij maken voor de club een groot verschil. De subsidies worden steeds minder en de verplichtingen waar je aan moet voldoen steeds meer. We hopen dan ook dat alle 161 verkochten loten nog heel lang voor onze club mee zullen spelen!

Wilfred Schoonderbeek, Total Sport Partner: Loten realiseren voor je club gaat zo makkelijk, 100 loten zijn zo gehaald , jaarlijks € 9.225,00 en elk jaar zo lang leden meespelen komt het weer in de clubkas. Dat wil toch iedereen !

Wilt u weten wat Total Sport Partner en VriendenLoterij voor uw sportclub kunnen betekenen? Mail of bel ons op 06-10 94 95 90 

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succes bij v.v. De Meern

05-19-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij v.v. De Meern met 188 loten!

De VriendenLoterij ondersteunt sportclubs in Nederland. Per verkocht lot gaat 50% van de opbrengst van een VriendenLot, zijnde € 92,25 per jaar naar de sportclub.In samenwerking met Total Sport Partner, die VriendenLoterij helpt bij activeren van sportclubs, heeft v.v. De Meern in de afgelopen weken 3 belavonden georganiseerd met als doel de verkoop van loten van VriendenLoterij. Deze avonden hebben geresulteerd in een verkoopaantal van 188 loten voor v.v. De Meern, hetgeen bij deelname per jaar al snel een jaarlijkse inkomsten realiseert van ruim € 17.000,-!

Patrick Peulen, lid van Sponsorcommissie V.V. de Meern: “Dit is het eerste jaar dat we meedoen met de VriendenLoterij Belmaanden en is gelijk een zeer succesvolle actie gebleken. De belactie met inzet van vele vrijwilligers van V.V. De Meern leverde in totaal maar liefst 188 loten op. Als deze 188 loten een jaar blijven meespelen, dan kan V.V. De Meern ruim € 15.000,- bijschrijven aan de clubkas. Het geld dat met deze actie is opgehaald zal geheel ten goede komen aan onze grote Jeugdafdeling.

V.V. De Meern was daarnaast één van de succesvolste deelnemers aan de VriendenLoterij Belmaanden (in maart) en ontving daarvoor als bonus nog een cheque van € 1.750."

Wilfred Schoonderbeek, Total Sport Partner: Op 1 belavond scoort een club gemiddeld al snel 40 to 50 loten, dat is jaarlijks ruim € 4.000,00 extra inkomsten voor de club !

Wilt u weten wat Total Sport Partner en VriendenLoterij voor uw sportclub kunnen betekenen? Mail of bel ons op 06-10 94 95 90

Vriendenloterij succesvol in de Eredivisie

05-11-2016

De Eredivsieclubs maken al langer gebruik van de Vriendeloterij om de inkomsten voor de club te vergroten. Voor sommige teams levert dit jaarlijks enorme bedragen op voor de jeugdopleiding.

Laat ons jullie vereniging helpen met het optimaal benutten van de kansen die ons partnership met de Vriendenloterij te bieden heeft!

 

Beuningse sportverenigingen krijgen geen subsidie meer

02-26-2016

In de De Gelderlander stond deze week een pakkend voorbeeld van de verminderde inkomsten voor sportverenigingen. In Beuningen stopt men met de subsidie voor de jeugdleden.

Laat ons jullie helpen en adviseren om niet alleen de verminderde inkomsten tegen te gaan, maar juist de inkomsten te vergroten!

Lees hier het gehele artikel in de Gelderlander

Foto: Lex van Lieshout

Achilles '29 sluit zich aan bij TSP

02-22-2016

Het Groesbeekse Achilles '29 is de volgende club die zich heeft aangesloten bij Total Sport Partner.

Is uw vereniging de volgende die gaat profiteren van de voordelen die Total Sport Partner te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bijna helft van Apeldoornse sportclubs in problemen

02-10-2016

Dat is de schokkende kop boven een nieuwsartikel in de Stentor. Steeds vaker staan er berichten in de media van sportclubs die financieel zwaar in de problemen zitten. Oude inkomsten zoals sponsoring, subsidies, contributie en baropbrengsten lopen steeds verder terug.

Total Sport Partner biedt verenigingen nieuwe mogelijkheden om inkomsten te vergroten, daarnaast profiteren zowel de leden als sponsoren van extra voordelen.

Lees hier het gehele artikel in de Stentor.

Total Sport Partner introduceert zich in 2 minuten!

12-14-2015

Total Sport Partner heeft in samenwerking met Yuen Yen Tsai een introductie film gemaakt.

In deze introductie presenteert Total Sport Partner op welke wijze in eerste instantie het lid, vrienden, kennissen en sponsor voordeel kan krijgen maar ook hoe een club binnen korte tijd nieuwe inkomstenbronnen kan toevoegen aan de clubkas. 

Het concept biedt voordeel aan leden en sponsoren en daarmee doneren de samenwerkingspartners van Total Sport Partner direct nieuwe inkomstenbronnen aan de club.

Klik hier voor de introductie.

 

Haaglanden Voetbal nieuwe mediapartner TSP.

12-10-2015

Haaglanden Voetbal en Total Sport Partner starten onlangs de samenwerking. Zoals Ton Beije van Haaglanden voetbal al meerdere malen had aangegeven in zijn tv programma zijn clubs steeds meer opzoek naar nieuwe inkomstenbronnen en is Total Sport Partner hiervoor de partner om samen op te trekken en naast de leden en sponsoren in de regio op de hoogte te houden van het voetbalnieuws van de club nu ook voordeel te bieden en hiermee de club te steunen.

Naast het beschikbaar stellen van het media platform gaat Haaglanden Voetbal ook de sportclubs benaderen en Total Sport Partner onder de aandacht te brengen.

Wilt u meer weten over de samenwerking en uitleg over het Total Sport Partner concept klik op onderstaande link:

Introductie samenwerking Haaglanden voetbal - Total Sport Partner

 

 

 

vv Woudenberg realiseert met Total Sport Partner succesvolle belavond VriendenLoterij.

11-27-2015

vv Woudenberg realiseerde afgelopen week in samenwerking met Total Sport Partner een succesvolle avond voor de club. Door een gezamenlijke inspanning hebben zij ervoor gezorgd dat er jaarlijks circa € 6.000 extra inkomsten voor de club gegenereerd zijn. Dit hebben zij gedaan door gebruik te maken van onze samenwerkingspartner VriendenLoterij. Wilt u ook meer inkomsten voor uw club genereren? Neem dan contact met ons op!

TSP aanwezig op Nationale Sport Vakbeurs

11-23-2015

Woensdag 2 december is Total Sport Partner aanwezig op de Nationale Sport Vakbeurs. TSP is aanwezig op de beursstand van samenwerkingspartner Trainingskampen.nl. Laat u hier informeren over de mogelijkheden om nieuwe inkomsten te realiseren voor uw club, leden en sponsoren.

U kunt TSP vinden op standnummer 121. Tot op de beurs!

Pagina's

Nieuws

06-08-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij sv BVCB met 161 loten!

De...

05-19-2016

TSP en VriendenLoterij zorgen voor succesvolle belavonden bij v.v. De Meern met 188 loten!

...
05-11-2016

De Eredivsieclubs maken al langer gebruik van de Vriendeloterij om de inkomsten voor de club te...

02-26-2016

In de De Gelderlander stond deze week een pakkend voorbeeld van de verminderde inkomsten voor...

02-22-2016

Het Groesbeekse Achilles '29 is de volgende club die zich heeft aangesloten bij Total Sport...